ALGEMENE VOORWAARDEN
1. Algemeen
De navolgende voorwaarden gelden voor alle leveringen. Afwijkende voorschriften van de contractpartner sluiten wij hiermede uitdrukkelijk uit. Alle nevenafspraken behoeven een schriftelijke bevestiging onzerzijds.
2. Bestelling
Het in de webshop aangeboden productassortiment is een uitnodiging voor de klanten om een aanbod voor de koop te doen tegen de in de webshop opgegeven condities. Alle opgegeven prijzen zijn Eurobedragen en zijn inclusief de wettelijke BTW kosten. De acceptatie van het aanbod van de klant vindt plaats met de bestelling van de goederen. Aainkt.nl (3112BV) behoudt zich in het bijzonder het recht voor het aanbod niet te accepteren, als een artikel niet beschikbaar is of als u onterecht rekeningen van vorige leveringen niet betaald of teruggeroepen heeft. Kunnen wij een bestelling niet uitvoeren, dan informeert Aainkt.nl (3112BV) u zo spoedig mogelijk hierover.
3. Levering en verzendkosten
De levertijd bedraagt in de regel 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van het verschuldigde bedrag, maar kan in de regel ook langer duren. Indien geleverde artikelen zichtbare materiaal- of fabricagefouten vertonen, dan dient u dergelijke fouten direct bij ons te reclameren. Het achterwege laten van deze reclamatie heeft uiteraard geen consequenties voor uw wettelijke aanspraken.
4. Betaling
Pas wanneer de betaling door Aainkt.nl (3112BV) is ontvangen zal worden overgegaan tot verzending van de producten.
5. Wettelijke instructies inzake herroeping en retourzending
De herroeping termijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u het product in bezit heeft gekregen.
Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is niet toegestaan het product uit te proberen en vervolgens in geopende verpakking te retourneren, zodra de verpakking is geopend vervalt uw recht van retourneren en/of terugbetaling.
6. Gevolgen van retourzending
Retourzendingen geschiedde volledig voor rekening van de koper van de goederen, mits anders schriftelijk is overeengekomen.
In geval van een geldige retourzending moeten de door beide partijen ontvangen prestaties terug verleend worden en eventueel vruchtgebruik (bijv. voordelen door het gebruik) teruggegeven worden. Bij een verslechtering van de goederen kan Aainkt.nl (3112BV) schadevergoeding verlangen. Voor het overige kunt u de plicht tot schadevergoeding voorkomen door de goederen niet als een eigenaar in gebruik te nemen en alles na te laten dat de waarde kan beïnvloeden.
7. Gegevensbeveiliging & crediteurenbescherming
Overeenkomstig de wettelijke voorschriften worden alle persoon betrokken gegevens vertrouwelijk behandeld en hun beschermende belangen streng in acht genomen. De voor de afhandeling van de zaak noodzakelijke gegevens worden opgeslagen en in het kader van de afwikkeling van de bestelling en niet doorgegeven aan derden.
8. Overig
Op alle contracten en afspraken tussen de klant en Aainkt.nl (3112BV)is het Nederlands rechtssysteem van toepassing.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

  • Alle producten zijn met chip
  • Meer inhoud
  • Lage prijzen
  • Snelle levering
  • Bij besteding boven € 50,- GRATIS verzending!
© 2018 - 2022 AA-inkt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel